Aktiviteter för nyår 2020

I år blir det nyårsfirande hemma och då kan det behövas något extra för att få till en festligare stämning och för att få tiden att gå ända till midnatt. Om du vill ha någon aktivitet att fylla ut dagen med finns här bingobrickor för barn, några olika knep & knåp samt en sida där du kan skriva ner minnen om det gångna året.

En bordsdekoration går enkelt att göra med fyra vinglas, ställ ett glas och lägg de andra tre runt foten. De lutar mot varandra och ligger förvånansvärt stabilt. Fyll glasen med valfritt pynt eller kanske lite snacks för kvällen.

Bingobrickor för barn

Här finns bingobrickor med mer barnanpassade vinster, bara att ladda ner som pdf nedan och skriva ut!

Minnen från 2020

På nyårsafton tycker jag att det är kul att se tillbaka på året som gått och kanske även spåna lite om året som kommer. Skriv ut denna mall för att enkelt sammanfatta ditt år 2020!

Knep & knåp

Här ett kryscht, några anagram samt ett ordsök med ord hämtade från det gångna året. Det kanske inte blev så festligt men 2020 var inte det festligaste året heller, jag försökte! Om kryschtet känns svårt, vänta med det till sist så kanske de andra kan hjälpa med ord som passar.

Svaren på kryschtet finns längst ner på sidan!

För barn passar nog ordsöket nedan bättre, med ord relaterade till nyår.

Facit till nyårskryschtet:

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.